Thee kruiden

In Marokko is het gebruikelijk om naast standaard voorgemengde theeën ook ingrediënten te gebruiken waarmee je zelf je groene thee kunt mengen. Tijdens de wintermaanden, wanneer 'verse munt' schaars beschikbaar is, zijn thee kruiden een favoriete toevoeging aan de thee.

Er zijn tal van opties beschikbaar om een ​​verfrissend en aangenaam aroma aan de thee toe te voegen, waaronder jasmijn, lavendel, citroen, sinaasappel, rozenblaadjes, fruit- of bloemblaadjes en nog veel meer. Bovendien zijn er verschillende specerijen beschikbaar, zoals gember, oregano, absint en tijm, om de thee een kruidige en aromatische smaak te geven.

Het zelf toevoegen van kruiden aan de thee is een unieke smaakbeleving en resulteert in een thee die je verwarmt of verfrist, afhankelijk van de kruiden die je gebruikt.

Wij selecteren alleen de beste, verse en gedroogde kruiden van goede kwaliteit. 




Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies